Dezbatere online: Rolul mass-media în perioada de criza sanitara

Arthis – Casa de Cultura Belgo-Româna si Radio-TV Arthis
organizeaza

...Citește mai departe...
Întâlnire –dezbatere: Combaterea dezinformarii digitale in aceasta perioada

Arthis – Casa de Cultura Belgo-Româna, We in Europe si Radio- TV ArthisCitește mai departe...

Dezbatere online: Noile masuri privind somajul

Arthis – Casa de Cultura Belgo-Româna, Radio-TV Arthis, We in Europe si Maison de...

Citește mai departe...
Întâlnire - dezbatere : Evolutia locurilor noastre de întâlnire

Arthis – Casa de Cultura Belgo-Româna
participa

Citește mai departe...

Întâlnire-dezbatere: Interculturalitatea în Belgia

Arthis – Casa de Cultura Belgo-Româna, ...

Citește mai departe...
Expozitie de pictura: Bucuria culorilor

Arthis – Casa de Cultura Belgo-Româna si Arthis Artists
...

Citește mai departe...
Cursuri la Arthis

Arthis – Casa de Cultura Belgo-Româna
organizeaza

...Citește mai departe...
Scoala de vara Arthis - Retrospectiva

Arthis – Casa de Cultura Belgo-Româna, Asociatia Euro-Mara Events, KomBust si Asociatia...

Citește mai departe...
Gogosele buclucase

Arthis – Casa de Cultura Belgo-Româna, KomBust si Asociatia Parintilor Români din Belgia...

Citește mai departe...
Animalute vegetale

Arthis – Casa de Cultura Belgo-Româna, KomBust si Asociatia Parintilor Români din Belgia...

Citește mai departe...

Declarație de confidențialitate Arthis - Casa de Cultură Belgo-Română privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private.

Arthis – Casa de Cultură Belgo-Română respectă legislația în vigoare privind protecția vieții private. Mai jos veți găși informații suplimentare privind politica noastră de confidențialitate.

Cui se adresează această declarație de confidențialitate ?
Această declarație de confidențialitate se aplică foștilor membri și actualilor membri, persoanelor care participă la activități, persoanelor care manifestă un interes față de activitățile și serviciilor noastre.

Cum colectăm datele dumneavoastră cu caracter personal ?
Arthis – Casa de Cultură Belgo-Română colectează doar datele cu caracter personal transmise de dumneavoastră pentru a fi informat în legătură cu activitățile și serviciile noastre sau în cadrul unei înscrieri la una din activitățile noastre.

Ce date cu caracter personal și de ce?
Arthis – Casa de Cultură Belgo-Română colectează doar datele cu caracter personal necesare pentru :
• A vă informa referitor la activitățile și serviciile noastre, cele ale domeniului socio-cultural sau în legătură cu acesta și care considerăm că v-ar putea interesa.
• Înscrierea la un eveniment sau un serviciu.
Datele cu caracter personal pe care le putem colecta sunt următoarele : nume, prenume, adresă, e-mail, limbă de preferință, țara și numărul de telefon. Dacă este necesar, date cu caracter personal suplimentare pot fi colectate în cadrul anumitor activități și servicii cum ar fi sesiuni de informare, cursuri, traduceri, etc. În vederea acestei colectări, vă cerem autorizația în prealabil.
Pentru colectarea și prelucrarea datelor cu caracter personal a minorilor (sub 16 ani), unul dintre părinți sau reprezentantul lor legal își exprimă acordul în scris.
Datele colectate sunt folosite exclusiv pentru scopul pentru care ni le-ați transmis.

Unde stocăm datele cu caracter personal și sunt ele în siguranță ?
Datele cu caracter personal sunt stocate online via o aplicație web securizată ce respectă regulamentul european privind protecția datelor cu caracter personal. În ceea ce privește difuzarea buletinului informativ și a altor comunicări, folosim serviciile companiei The Rocket Science Group LLC d/b/a MailChimp. Puteți consulta aici politica lor de confidențialitate.
Copii de rezervă ale datelor dumneavoastră cu caracter personal sunt stocate pe un server securizat, proprietate a Arthis – Casa de Cultură Belgo-Română, pe care doar personalul autorizat îl poate accesa.

Cum prelucrează Arthis datele dumneavoastră cu caracter personal ?
Datele dumneavoastră cu caracter personal nu vor fi comunicate unei terțe părți, doar în măsura în care transmiterea lor este necesară pentru a asigura prestarea serviciilor și a activităților noastre. Transmiterea lor poate fi efectuată doar dacă suntem în prealabil autorizați de către dumneavoastră. Vă puteți retracta autorizația în orice moment.
Putem compila și comunica unor terțe părți anumite statistici globale. Aceste statistici nu vor include nicio dată cu caracter personal ce ar putea permite identificarea persoanelor.
Nu comunicăm niciodată datele dumneavoastră cu caracter personal unor terțe părți în scopuri comerciale sau unor terțe părți din afara granițelor Uniunii Europene.

Cât timp păstrăm datele cu caracter personal?
Datele cu caracter personal pe care ni le-ați transmis sunt păstrate atâta timp cât vom organiza acest tip de activități și vom oferi servicii ca cele în cadrul cărora au fost colectate datele dumneavoastră cu caracter personal.

Care sunt drepturile dumneavoastră ?
Puteți, în orice moment, să ne contactați pentru a va informa referitor la datele cu caracter personal pe care le deținem și să solicități modificarea sau ștergerea acestora :
• E-mail : Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
• Telefon : 0032 2 511 34 20
• Adresă: Arthis – Casa de Cultură Belgo-Româna, Rue de Flandre 33, 1000 Bruxelles

Vă puteți opune oricând prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal, sau o parte din acestea de către Arthis - Casa de Cultură Belgo-Română sau o terță parte și puteți cere transferul acestor date unei părți terțe alese de către dumneavoastră. Pentru a confirma acest tip de cerere, vă vom solicita să vă identificați.

Dacă doriți să reclamați modul în care datele dumneavoatră cu caracter personal au fost prelucrate, vă rugăm să ne contactați.

Autoritatea competentă în domeniul protecției datelor private în Belgia este Comisia de protecție a vieții private : Rue de la Presse 35, 1000 Bruxelles, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. - www.privacycommission.be

Modificarea Politicii de confidențialitate
Arthis – Casa de Cultură Belgo-Română își rezervă dreptul de a-și modifica politica de confidențialitate. Modificările vor fi publicate pe site-ul internet www.arthis.org
Bruxelles, 25 mai 2018

Quoi de neuf ?
August - Decembrie 2019

Quoi de neuf 113

 




 

Abonați-vă la newsletter

 

Go to top